Vores blog

Lån penge her og nu online

Der kan være rigtig mange gode grunde til at tage et lån. Det kan være at vaskemaskinen er gået i stykker eller der er et rigtigt godt tilbud, som man ikke vil gå glip af. Her er et online lån en rigtig god mulighed, da man typisk har pengene indenfor få timer og det er nemt at søge, samt at der stilles få krav. Modsat en almindelig bank der ofte er 2-3 uger om at vurdere en låneansøgning og ofte stiller krav om sikkerhed. www.laan-penge.nu kunne være et godt sted at låne penge her og nu online.

Søg mere en et lån

For at du kan være sikker på, at du ikke har sagt ja til et lån der er dyrere end det behøver at være, er det en god ide at ansøge om mere end et lån. Det tager ofte kun et par minutter at sende en ansøgning afsted og du har hurtigt svar. Udover at det er nemmere at finde det billigste lån, øger du også dine muligheder for at få en positiv tilbagemelding fra en af bankerne. Det er ÅOP, rentesatsen og betalingsbetingelserne du især skal være opmærksom på, når du vurdere lånetilbudene. Husk lånene skal være samlignelige

Få krav til et online lån

Online markedet for lån er kendetegnet ved at det ofte er små lån der optages med en kort løbetid på max et år og at der stilles få krav til lånetager. Kravene er ofte

  • Du skal have et NemID. Det skal bruges til at underskrive låneaftalen.
  • Du skal være myndig og over 18 år. Flere online banker kræver at du er ældre
  • Du skal have en aktiv mailadresse så det er muligt at sende dig et lånetilbud
  • Du skal være bosat i Danmark med en registreret adresse hos Folkegisteret
  • Du må ikke stå i RKI som dårlig betaler. Det er stadig muligt at låne selvom du står i RKI, men så er kravene væsentlig anderledes.

Kan du opfylde disse krav vil du typisk blive godkendt til et online lån. Hvis lånebeløbet er lidt større, vil der blive stillet krav om at se dokumentation for en indtægt. Det vil som regel være 3 måneders lønsedler.