Vores blog

Gode grunde til at handle hos tonerland.dk

Tonerland.dk

Domænet Tonerland.dk blev oprettet tilbage i november 2008. Webshoppen blev sat op og begyndte hermed stille og roligt, at sælge blæk samt toner til danskerne. I 2012 opkøber Moreby Aps domænet og i forbindelse med dette bliver lager samt butik flyttet til Haraldsvar i Randers.

Tonerland.dk er en virksomhed der sælger printerpatroner, lasertoner og blækpatroner, alt sammen direkte fra deres lager i Randers. Udover dette tilbyder de også mange forskellige former for elektronisk tilbehør, som USB og Powerbanks. 

5 gode grunde

Hos Tonerland.dk finder du 5 helt essentielle grunde til hvorfor du skal vælge, at købe dine produkter hos dem.

  1. For det første finder du kvalitetvarer til billige priser. Rent faktisk er deres mål, at have et kæmpe udvalg af printerpatroner og toner til alle slags printere. På denne måde kan du være garanteret, at du kan finde det du leder efter hos dem og samtidig vil du finde en altid fast lavpris. Dette uanset om du vælger originale produkter eller deres udvalg af kompatible produkter, som alle er produceret og transporteret fra nogle af de bedste fabrikker i verden.
  2. Kundeservice i et højt gear. Hos Tonerland.dk gør de ekstremt meget for deres kunder, hvilket tydeligt kan ses på de gode anmeldelser der blandt andet er at finde på Trustpilot, Google og Facebook. Det handler om at sørge for, at ens kunder er tilfredse og det kan du være sikker på, at Tonerland.dk ønsker at bruge deres tid på. Det er endda muligt både at kontakte dem via mail og telefon.
  3. Vare bliver sendt afsted på alle ugens hverdage og hele 98% af alle de ordre er tilmed fremme allerede næste dag. Det er hvad man kan kalde hurtig levering, hvilket er den 3. grund til at benytte dig af Tonerland.dk. Du kan helt selv vælge hvilken pakkeshop, som du ønsker at hente din pakke ved eller du kan få den leveret direkte hjemme på din adresse. Det er helt op til dig.
  4. Sikker betaling over nettet. Hos Tonerland.dk finder du en virksomhed der ønsker at beskytte sine kunder. Derfor bruger de Nordens førende betalingsudbyder Epay, som dermed giver sikker betaling. Epay er certificeret efter PCI standarden, der rent faktisk kræver mere end 200 sikkerhedspunkter for at kunne overholdes.
  5. Sidst men ikke mindst finder vi åbent 24/7, der for mange er den væsentligste grund til at handle hos Tonerland.dk. Det er med andre ord muligt at foretage dine køb til hver en tid.